Creëer een succesvol Personal Branding Plan in 8 stappen

iMac_Mockup_p-plan_Personal branding cursus
21
jul
€129.99 €29.99

Tijdelijke quarantaine korting!

€129,99 Quarantaine korting: €29,99

Iedereen is in rep en roer door het coronavirus en er heerst veel spanning en onzekerheid. Laten we verder niet teveel op het virus ingaan, dat wordt al genoeg gedaan. Laten we opzoek gaan naar wat positiviteit! Een mooi lichtpuntje in deze gekke tijd is namelijk dat veel mensen nu meer tijd voor zichzelf hebben. Sociale activiteiten, sportactiviteiten en sommige werkzaamheden zijn gestaakt. Dit is hét perfecte moment om aan jezelf te werken! Om deze reden geven we nu tijdelijk een flinke korting op onze cursus. Zo houden we de drempel voor iedereen laag en kunnen we hopelijk zoveel mogelijk mensen helpen aan een heldere purpose, zelfbewustzijn, zichtbaarheid en een mooi branding plan!

Let op! De actie verloopt bijna. Mon Jun 1st 00:00
Dagen
Uren
Minuten
Secondes

 

Waarom personal branding?

Personal branding kun je zien als de manier waarop jij jezelf ‘als merk’ presenteert aan anderen. Net als bij een merk wil je dat jouw naam gekoppeld wordt aan een positief beeld. Personal Branding gaat dus over het ‘vermarkten’ van jezelf, maar dan wel op een hele authentieke manier. Doordat je duidelijk uitdraagt wie je bent, zul je de juiste dingen aantrekken in je leven (zoals opdrachten, banen, baanpromoties, maar ook in het persoonlijke leven; de juiste vrienden/partners).

Daarnaast is het verdiepen in je personal brand een goed moment om inzichtelijk te krijgen wie je diep van binnen bent, en waarom je de dingen doet die je doet. Het geeft ook je zelfvertrouwen een flinke boost!


 

 


Voor wie is Personal Branding?

Personal Branding is voor iedereen die te maken heeft met verandering, of graag een verandering wil in zijn leven. Herken jij jezelf in één of meerdere voorbeelden hieronder? Dan is Personal Branding ook iets voor jou.

 • Ben je op zoek naar een baan, of loop je vast in je huidige baan?
 • Sta je voor een (studie)keuze die je lastig vindt?
 • Wil je het beste uit jezelf halen, maar heb je hiervoor altijd veilige keuzes gemaakt waar je geen voldoening uit haalt?
 • Is je relatie net uit en ben je een beetje kwijt wie je zélf bent (zonder je partner)?
 • Ben je uit de kast gekomen? Dan is het voor jou tijd om eindelijk 100% jezelf te zijn, maar weet je eigenlijk wel wie dat is?
 • Wil je iets bereiken, maar heb je daarvoor de goedkeuring van anderen nodig en moet je hen eerst zien te overtuigen?
 • Verkeer je je stiekem een beetje in een quarterlife- of midlife crisis?
 • Voel je je vaak eenzaam en wil je daarom meer ondernemen in je vrije tijd?
 • Weet je wel wat je wilt, maar niet hoe je er moet komen?

Personal Branding helpt je als je moeilijke keuzes moet maken, maar ook als je jezelf wilt presenteren en 100% jezelf wilt zijn. Wat ons betreft, is Personal Branding daarom voor iedereen. We hebben allemaal momenten in ons leven waarop het fijn is om te weten dat we op onszelf kunnen vertrouwen, momenten waarop we wel een extra boost kunnen gebruiken. Juist op die momenten biedt Personal Branding hulp.


De P’s van P-Plan

Ons personal branding stappenplan

ZELFKENNIS

De P’s van P-Plan helpen je stap voor stap met het bouwen van een krachtig personal brand. In de eerste 3 P’s start je met het opdoen van relevante zelfkennis. Je begint in module 1 bij de bron: Purpose, de ‘why’ van jouw bestaan. Daarna kijk je naar je Persoonlijkheid en als derde stap naar jouw Potentieel; waartoe ben jij in staat?

ONTDEK EN FORMULEER DE UNIEKE JIJ

Als je de eerste 3 P’s op een rijtje hebt, kun je kijken naar wat jou hierin uniek maakt. Zie het als een soort puzzel! Als je jouw usP, je unique selling point, in kaart hebt gebracht ga je kijken hoe je jezelf wilt laten zien en dus hoe je jezelf promoot. Bij de P van Promotie bedenk je vervolgens op welke manieren jij jezelf het beste kunt laten zien en wat het beste aansluit op je doel.

AAN DE SLAG!

Zodra je de lijnen hebt uitgezet, ben je klaar om aan de slag te gaan en je personal branding ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Wij realiseren ons dat dit soms best wel eng is. Met de P van Power helpen we je daarom om de kracht in jezelf te vinden, door te durven doen.

MANAGE JE BRAND

Daarnaast helpen we je met de P van Planning om je personal brand te managen en jezelf continu te blijven ontwikkelen, want personal branding is nooit klaar!

PLAY!

De belangrijkste P van P-Plan is PLAY!. Alle persoonlijke plannen die je voor jezelf maakt kun je – vinden wij –  het beste volhouden met een gezonde dosis plezier. Bij P-Plan zullen we je er continu aan blijven herinneren: PLAY! Ga eens wat leuks doen, maak het niet te zwaar en neem jezelf niet té serieus. Uiteindelijk wil je vooral een leuk leven, toch?


Aan de slag met de voordelen van een personal branding plan?

Cursusinhoud

Aantal lessen: 63 lessen

Instructeur

Liona

Mijn naam is Liona Appelman. Na 5 jaar ervaring als grafisch ontwerper en marketeer werd het tijd voor de volgende stap; het opbouwen van P-Plan, mijn eigen bedrijf.

Het idee voor P-Plan lag al 4 jaar op de plank. Ik vond mezelf nog te jong en wilde eerst meer ervaring opdoen. Maar vanuit mijn purpose had ik een duidelijk plan voor ogen, waardoor ik precies wist wat ik wilde leren. Ik ben blij dat ik zo doelbewust ben, veel zelfkennis heb en dingen doe vanuit mijn purpose. Daar wil ik anderen nu ook mee helpen.

Ik combineer mijn ervaringen en interesses in marketing en grafisch vormgeving met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is P-Plan: een online cursus over Personal Branding.

Je personal brand is letterlijk je ‘persoonlijke merk’. Het is de manier waarop jij jezelf aan anderen presenteert. Of beter gezegd: de manier waarop jij jezelf in de markt zet. In de online cursus ontdek je aan de hand van de verschillende modules en opdrachten wat jouw personal brand is en hoe je dit optimaal kunt inzetten. Je leert om duidelijk uit te dragen wie je bent en trekt hierdoor eerder de juiste dingen aan in je leven. Of dat nou om opdrachten en banen of vrienden en partners gaat. Als je zelf graag iets wilt veranderen in je leven, of als je al met verandering te maken hebt, is een personal branding plan je ultieme handleiding. Zeker wanneer je niet alleen jezelf, maar ook anderen wilt overtuigen van jouw merk.

4.7

5 sterren
67%
4 sterren
33%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
 • elyn

  elyn

  Onmisbaar voor elke professional!

  Deze cursus was een echte eye-opener voor mij en oversteeg al mijn verwachtingen! Ik heb zoveel geleerd over mezelf, heb nu een duidelijker zicht op mijn talenten, sterktes en purpose en hoe ik dit kan vertalen naar een sterke persoonlijke brand. De cursus begeleidt je op leuke wijze doorheen het hele proces, en je krijgt praktische opdrachten om de lessen op jezelf toe te passen. Er zit zoveel waarde in de lessen, je krijgt vaak worksheets en printables, leestips en handige sites aangereikt. Deze cursus is een absolute must voor elke entrepreneur, of wie zichzelf als topkandidaat in de arbeidsmarkt wil profileren. Je ontdekt jouw unieke verhaal en je sterke eigenschappen en hoe je die kan inzetten om de juiste mensen te bereiken. Top!
 • Masja Leijdens

  Masja Leijdens

  Personal branding

  Een hele waardevolle cursus met heel veel leuke informatie en een prettige stem.
 • Byron Tunjanan

  Byron Tunjanan

  Goede cursus!

  Alleen mis ik wel het gedeelte met het maken van een eigen personal branding box. Verder is alles duidelijk en goed uitgelegd.
 • Stephane Fonteyne

  Stephane Fonteyne

  Een zeer waardevolle en leerzame training

  Wat een geweldige cursus. Ik ben nu bezig alle opdrachten te doen, want het vergt veel tijd om over jezelf na te denken als merk. Je mag nog meer van die cursussen maken, echt top ben je! Je hebt een heldere, duidelijke stem en je gaf mij ook de nodige emoties.
 • Lieselien Sleeuwaert

  Lieselien Sleeuwaert

  Super handige cursus

  Een duidelijke en grondige cursus die je echt op weg helpt in het ontwikkelen van je eigen personal brand.
 • Loading...
€129.99 €29.99

Niet goed? Geld terug.
- 10 dagen garantie -

 • 2,5 uur on-demand video
 • 40 opdrachten
 • 26 uur aan cursusmateriaal
 • Levenslange toegang
 • Nederlandstalig
 • Certificaat te behalen